hedmark

Regionsamling for elevarrangører (H11)

I september samles nye og gamle arrangører i Nord-Østerdal til heldagskurs på Tynset.

Regionsamling for elevarrangører ved Os, Fagertun, Alvdal, Kvikne, Tolga, Tynset, Folldal og Sollia holdes i Tynset Kulturhus 7. september 2011, kl. 09.15-14.30.

Vi har et helt spesielt godt program i jubileumsåret og håper alle arrangørene på alle ungdomsskolene i nord kan delta denne gangen! 

Oppstartskurs for nye arrangører: De nye arrangørene skal være med på gjennomgang av arbeidsoppgaver i forbindelse med turnébesøk, og praktisk lys/lyd/konferansierarbeid. Kursledere: Hogne Moe og Oddveig Tørud.

I år vil vi tilby de videregående arrangørene flere ulike verksteder, så her må de selv finne ut hva de har mest lyst til å melde seg på. Det er begrenset med plasser på hver gruppe, derfor må elevene føre opp både 1. og 2. valg av kurs på påmeldingsskjemaet. Dette gjelder altså bare de videregående elevarrangørene. (PS: Dersom det blir lite påmeldinger til et verksted, så kan dette gå ut.)

Lyd: Her skal det jobbes med trådløst system med “mygger” og jobbe med utfordringer dette lydsystemet bringer med seg. Elevene skal også være med å sette lyd for bandet “Back to basic”. Kursleder: Jan Gunnar Martinsen.

Lysgruppa skal sette opp/kjøre lys på konserten. Her kan det også bli tid til å fordype seg i lysarbeid, og sette konsertlys til bandet “Back to basic”. Kursleder: Ole Flensborg.

Konferansiergruppe: Tips, råd og øvelser for de som ønsker å lære mer om å presentere sceneinnslag for publikum. Vi har vært heldige og fått med oss en som har lang erfaring fra TV/film, og som også er Hedmarks fylkes produsent for UKM! Deltagerne på dette kurset vil få praktisk trening, tips og råd om konferansierarbeid. Kursleder: Bjarte Ytre-Arne.

Prosjektledergruppe: Denne gruppa skal få jobbe med Oslos arrangørskole med å planlegge/organisere og lede et prosjekt fra a-å. Vi kaller det den store krasj-testen for skolebesøk. Kursleder: Benedicte Naper.

Band-verksted: Her er det mulighet for de som spiller i band til å få noen tips/øve litt, og kanskje spille litt med “Back to basic”? Kursledere: Frode Berntzen, Trond Augland og Kyrre Sætran.

I løpet av dagen skal vi også rekke lunsj, samtale med musikere og konsert med “Back to basic”.

Kulturkontaktene får et delvis eget opplegg med Turnéorganisasjonens nye daglige leder: Håkon Skoge.

Dette blir en knall-dag! Vær raske med påmelding, og ta gjerne kontakt om dere har spørsmål! Dagsplan for regionsamlingen finner dere her.

 

Back to basic

Back to basic