hedmark

Elevarrangører

Kunstopplevelser har det til felles med andre opplevelser at de blir sterkere der de møtes med entusiasme og forventning.

Erfaringer gjort rundt på skoler i hele landet, forteller oss at der elevene er med som arrangører når skolen får profesjonelt kunstbesøk, blir utbyttet større, og skolen sitter igjen med en opplevelse som blir et sterkere og mer inspirerende supplement til skolehverdagen.

I 2006 startet vi et prosjekt med elevarrangører på et par av ungdomsskolene i fylket. Nå har vi elevarrangørgrupper på 65 skoler – og det blir stadig flere! 
Elevarrangørene i Hedmark er fantastisk gode, de bidrar til å gjøre Hedmark til ett av de beste fylkene i landet å turnere i, sier profesjonelle utøvere som turnerer inn- og utland. Og det er ikke bare noe de sier, de skriver det også på evalueringsskjema som de sender inn etter hver turné.

Facebook

Nå har vi opprettet en Facebookside for elevarrangører i Hedmark hvor vi kan utveksle info og erfaring om produksjoner og elevarrangørarbeid:

Arbeidsområdet for en elevarrangør finner du på sjekklista her:

[Sjekkliste (PDF)]

Regionsamlinger for elevarrangører i ungdomsskolen

Vi forsøker stadig å finne fram til spennende, utfordrende og nyttige oppgaver og kurs slik at dere skal bli enda bedre arrangører. I år klinte vi til igjen og hadde regionsamlinger for alle elevarrangører i ungdomsskolen. Her jobbet vi praktisk en hel dag med lys/lyd og konferansiéroppgaver, og med på laget hadde vi selveste Gatas Parlament og Henning Strandens Minitrio, som gav oss aldeles herlige musikkopplevelser som avslutning på arbeidsdagen!

2011

Programmet for neste år er lagt ut. Mye spennende å glede seg til:

I starten av februar blir det heftig besøk for videregående skoler med ”Kvelertak” som omtales som noe av det mest interessante i norsk metall og hard rock’n’roll på mange år. Bandet liker selv å definere musikken sin som Necro’n’roll.

http://www.nrk.no/lydverket/til-valhall-med-kvelertak/

Her blir det spennende oppgaver for elevarrangørene!

Ønsker din skole å ha elever som arrangører, eller har du noen spørsmål?
Ring arrangørmobil 41378521, snakk med Oddveig på telefon 62598792, eller send en
[e-post].

 

Gatas Parlament

Gatas Parlament

Kvelertak

Kvelertak