hedmark

Kunst underveis på Kvikne skole og barnehage

Torsdag 16. februar klokka 18.00

Den kulturelle skolesekken (DKS) i Hedmark er 25 år!

Som en del av jubileet gjennomfører Turnéorganisasjonen i samarbeid med skoler og kommuner i alt tre jubileumsfestivaler. Og nå har turen kommet til Kvikne skole og barnehage i Tynset!

I den anledning har vi gleden av å invitere til forestilling torsdag 16. februar kl 18.00. Her får du muligheten til å oppleve hva som skjer når nærmere 80 elever «uten silkehansker» går løs på et nyskrevet musikkverk med film, keramikk, foto og lysdesign. Ikke engang musikken får være i fred! 

Bestillingsverket neoN Notebook består av syv korte satser og er spilt inn og framføres live med Ensemble neoN. Verket er skrevet av komponist og forfatter Eivind Buene. Dette er en del av hans toårige gjestopphold hos Turnéorganisasjonen, som både kunstnerisk festivalleder og medkurator av DKS-programmet for de kommende skoleår. Både gjesteoppholdet og bestillingsverket er med støtte fra Norsk kulturråd.

Første Kunst underveis-festival fant sted på Holt ungdomsskole i Kongsvinger, 6. til 8. desember 2016. Se minidokumentar fra Holt her.
Tredje jubileumsfestival finner sted på Børstad ungdomsskole i Hamar, 21. til 23. mars.

 

Logo 25 år

Logo 25 år