hedmark

Kunst underveis på Holt Ungdomsskole

Torsdag 8. desember klokka 18.00 og 20.00

Den kulturelle skolesekken (DKS) i Hedmark er 25 år!

Som del av jubileet gjennomfører Turnéorganisasjonen i samarbeid med skoler og kommuner i alt tre jubileumsfestivaler. Den første finner sted på Holt ungdomsskole i Kongsvinger.

I den anledning har vi gleden av å invitere til to forestillinger torsdag 8. desember kl 18.00 og 20.00. Her får du muligheten til å oppleve hva som skjer når godt over 100 ungdomsskoleelever «uten silkehansker» går løs på et nyskrevet musikkverk med dans, visuell kunst og slampoesi! Resultatet vises i form av en vandreforestilling. I tillegg gis det ut et teksthefte med historier skrevet av 9. trinnselever; inspirert av den samme musikken. Bestillingsverket på syv korte satser er spilt inn og framføres live med Ensemble neoN. Det er skrevet av komponist og forfatter Eivind Buene. Dette er en del av hans toårige gjestopphold hos Turnéorganisasjonen, som både kunstnerisk festivalleder og medkurator av DKS-programmet for de kommende skoleår. Både gjesteoppholdet og bestillingsverket er med støtte fra Norsk kulturråd.

De to resterende Kunst underveis festivalene finner sted på henholdsvis Kvikne skole og barnehage i Tynset 14. til 16. februar og på Børstad ungdomsskole i Hamar, 21. til 23. mars.

 

Billetter til Kunst underveis på Holt ungdomsskole får du kjøpt nå via Rådhus-Teatrets hjemmeside og i døra på Holt den 8. desember.


Torsdag 17. november var Mitt Kongsvinger på besøk under forberedelsene på Holt. Trykk her for artikkel og video.

 

Logo 25 år

Logo 25 år