hedmark

Ny produsent for UKM Hedmark

Turnéorganisasjon for Hedmark har ansatt Karoline Amb (25) fra Ringsaker som ny fylkesprodusent for Ungdommens Kulturmønstring i Hedmark.

Mange vil kjenne Karoline Amb som utøvende musiker. Hun har spilt med Gaute Ormåsen, After Eight, Knut Erik Østgård, Ram-Zet m.fl. I fjor høst satte hun opp «En Bondeforestilling» i Hamar Teater, med 103 aktører på scena. Karoline har dessuten medvirket i en rekke andre oppsetninger som musiker, komponist og koreograf. I 2009 trakk hun 1250 tilskuere til forestillingen «Hybridica» på Skibladnerbrygga i Hamar. Hun er utdannet bachelor i musikkvitenskap og mastergrad i pedagogikk.

Produsenten er bindeleddet mellom fylkets 22 kommunekontakter og administrasjonen for UKM Norge i Trondheim. Hvert år deltar drøye 1000 hedmarksungdommer under 20 år på lokalmønstringer fra Os i nord til Eidskog i sør. Ca. 200 blir sendt videre til fylkesmønstringa. De neste tre år blir denne i Hamar, med Turnéorganisasjon for Hedmark som ansvarlig produsent. En jury velger herfra ut 30 unge hedmarkinger som får delta på UKM Landsfestivalen i Trondheim i slutten av juni.

Karoline Amb tar over stillingen som fylkesprodusent 1. mars 2012, etter Bjarte Ytre-Arne som fra samme dato blir ny leder for Norges Olympiske Museum i Lillehammer.

Kontakt:
Karoline Amb, mobil: 93 88 38 75
Håkon Skoge, daglig leder Turnéorganisasjon for Hedmark, mobil: 91 53 98 78
 

 

Karoline Amb

Karoline Amb